Uitlaatgebieden

Er zijn verschillende uitlaatmogelijkheden mogelijk.

Zo kan ik bijvoorbeeld heerlijk met de hond(en) naar het strand gaan, waar ze heerlijk kunnen ravotten, snuffelen, zwemmen, uitwaaien en natuurlijk kuilen kunnen graven!

Ook is het mogelijk om lekker met de hond(en) een park op te zoeken. daar waar ze heerlijk vrij los kunnen lopen, en waar misschien wel andere vriendjes en vriendinnetjes zijn om lekker mee te spelen.

Veel honden vinden het ook erg fijn om lekker aan de dijk uit te waaien in de wind. En ze vinden het ook helemaal super dat ze alle gelegenheid hebben om overal te snuffelen. Als u hond dit ook graag doet, dan is dit ook een mogelijkheid.

Als er in de buurt een bos is, en het is er toegestaan dat honden er heerlijk vrij kunnen rondscharrelen. Dan is er natuurlijk niks mooiers dan een heerlijke boswandeling maken met uw hond(en). Lekker genietend van al het moois dat het bos te bieden heeft, in de herfst, in de sneeuw of heerlijk in het voorjaar als alles weer gaat bloeien. En wat zal uw hond genieten in het bos!

Maar natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om een ronde met de hond te lopen aan de riem. Of het “gewone dagelijkse rondje”.