Voorstellen

Mijn naam is Nicole Louweret, 40 jaar en woonachtig in Kloetinge.

De liefde voor honden zat er al vroeg in….

Ik ben een enorme dierenliefhebber. En dat heeft me er dan ook toe gezet om in 2008 met alle plezier en enthousiasme mijn eigen hondenuitlaat/huisdierenverzorgservice te starten. Ik behandel alle dieren met liefde en respect. Een hond wordt door mij niet gestraft maar ik werk d.m.v. een positieve bekrachtiging. Dat wil zeggen negatief gedrag van de hond negeer ik en positief gedrag beloon ik door een aai of een koekje.

Ik probeer mijn Hondenuitlaatservice zo kleinschalig mogelijk te houden. Dat wil zeggen dat ik niet meer dan 7 honden tegelijk uitlaat. Dit om goed overzicht en controle te houden over alle honden.

Een hond uitlaten en zeker een groep honden is een grote verantwoordelijkheid. Daarom heb ik de opleiding tot Professioneel Hondenuitlater gevolgd op de Martin Gaus Academie in Lelystad. Deze opleiding bestaat uit de volgende modules:

• Gedragsherkenning en roedelgedrag
• Honden EHBO
• Bedrijfsvoering
• Rassenkennis

Ik heb de opleiding met goed resultaat afgesloten. Ook ben ik in het bezit van een Dieren EHBO diploma.

Ik vind zelf dat ik een wereldbaan heb. Geen chagrijnige collega’s, maar altijd vrolijke viervoeters om me heen die staan te trappelen om mee te gaan. Samen trotseren we dan weer en wind. En als ik zie dat de honden genieten dan geniet ik zelf ook !

Ik ben zelf in het bezit van 2 Golden Retrievers, Dustin van 8 jaar en Banjer van 5 jaar.

 bos den inkel 012

 

Heeft u vragen over de Uitlaatservice/Huisdierenverzorgservice/Huisdierentaxi of Massagepraktijk dan mag u altijd vrijblijvend contact met me opnemen.