Voorstellen

Mijn naam is Nicole Louweret, 36 jaar en woonachig in Yerseke.

De liefde voor honden zat er al vroeg in….

Ik ben een enorme dierenliefhebber. En dat heeft me er dan ook toe gezet om in 2008 met alle plezier en enthousiasme mijn eigen hondenuitlaat/huisdierenverzorgservice te starten. Ik behandel alle dieren met liefde en respect. Een hond wordt door mij niet gestraft maar ik werk d.m.v. een positieve bekrachtiging. Dat wil zeggen negatief gedrag van de hond negeer ik en positief gedrag beloon ik door een aai of een koekje.

Ik probeer mijn Hondenuitlaatservice zo kleinschalig mogelijk te houden. Dat wil zeggen dat ik niet meer dan 4 honden tegelijk uitlaat. Dit om goed overzicht en controle te houden over alle honden.

Een hond uitlaten en zeker een groep honden is een grote verantwoordelijkheid. Daarom heb ik de opleiding tot Professioneel Hondenuitlater gevolgd op de Martin Gaus Academie in Lelystad. Deze opleiding bestaat uit de volgende modules:

• Gedragsherkenning en roedelgedrag
• Honden EHBO
• Bedrijfsvoering
• Rassenkennis

Ik heb de opleiding met goed resultaat afgesloten. Ik ben er dan ook van overtuigd dat uw hond met deze kennis en ervaring bij mij in goede handen is. Ook ben ik in het bezit van een Dieren EHBO diploma. Ik volg regelmatig cursussen en workshops om mijn services te kunnen uitbreiden en om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ik vind zelf dat ik een wereldbaan heb. Geen chagrijnige collega’s, maar altijd vrolijke viervoeters om me heen die staan te trappelen om mee te gaan. Samen trotseren we dan weer en wind. En als ik zie dat de honden genieten dan geniet ik zelf ook !

Ik ben zelf in het bezit van 2 Golden Retrievers, Dustin van 4 jaar en Banjer van 1 jaar en een hangoorkonijntje Flappie van 5 jaar.

 bos den inkel 012   aan de dijk 047

Op 6 juli 2011 heb ik met veel verdriet en ontzettend veel pijn in mijn hart afscheid moeten nemen van mijn maatje, mijn Golden Retriever Mikey. Hij mocht slechts 9 jaar en 10 maanden worden. Nadat we 15 juni te horen kregen dat hij kanker had een grote tumor in zijn buik, hebben we nog 3 weken van hem mogen genieten. Ik mis Mikey elke dag nog verschrikkelijk en hij zal altijd een speciaal plaatsje in mijn hart houden.

nicoleenmikey1

Rust zacht lieve Mikey……

Heeft u vragen over de Uitlaatservice/Huisdierenverzorgservice/Huisdierentaxi of Massagepraktijk dan mag u altijd vrijblijvend contact met me opnemen.