Werkwijze

Als u besloten heeft uw hond(en) aan mij toe te vertrouwen voor een heerlijke wandeling. Dan zal er vooraf altijd eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden.

In dit gesprek zal ik kennismaken met u en uw hond(en). Ook kan ik mij voorstellen dat u het fijn vind om kennis te maken met diegene die uw hond uit gaat laten.

Als de baasjes niet thuis zijn bij het ophalen en terugbrengen van de hond(en), door bv werk, ziekenhuisbezoek of een dagje weg. Dan zal ik een sleutel in ontvangst nemen. Hiervoor zal een sleutelcontract getekend worden.

Na de wandeling breng ik de hond(en) moe maar voldaan weer veilig thuis.

Uiteraard is het belangrijk om contact te hebben met de baasjes wat betreft bijzonderheden van de hond (bv vechtpartijtje met een andere hond, hond is aan de diarree, of andere bijzonderheden). Dit houd ik bij veel klanten bij door middel van een schriftje wat bij de klant thuis ligt. Zo kunnen we onderling communiceren. Uiteraard is het ook altijd mogelijk mij persoonlijk te bellen, of een email te sturen!

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft het uitlaten van uw hond.

Uw hond kan mee in een roedeltje, samen met andere honden als dit mogelijk is. Maar als u liever heeft dat uw hond(en) individueel uitgelaten worden dan kan dit ook! Dit wordt allemaal in het kennismakingsgesprek besproken.

U kunt kiezen voor verschillende uitlaatbeurten van een half uur, 3 kwartier of een uur. Als het nodig is om uw hond(en) na de uitlaatbeurt nog eten en drinken te geven is dit ook mogelijk. Dit zit bij de prijs inbegrepen.